IT WAS OVERWHELMING.

 

Zo zou ik de eerste jaren van mijn fashion business omschrijven. De passie, creativiteit en enthousiasme maakte al snel plaats voor drukte, chaos en onzekerheid. Ik heb het wiel door de jaren heen zelf moeten uitvogelen en die tijd en kosten kan ik jou besparen!

Je hebt de keuze gemaakt, je gaat er 1000% voor, maar hoe maak je het een succes? Die vraag begon ik steeds meer om mij heen te krijgen en toen viel bij mij ineens het kwartje. Op deze manier kan ik iedereen die van plan is om een eigen kledinglijn te beginnen, helpen met de productie maar ook behoeden voor alle ‘beginnersfouten’ waar ik iedere keer tegenaan ben gelopen. Naast de kledingproductie leer ik je tijdens mijn masterclass en coachings middag waar je mee te maken kunt krijgen in deze branche vanaf het businessplan tot aan het product in de winkel hangt. Ik help je van A tot Z want als je niet uit deze wereld komt is het een behoorlijk gesloten wereld.

LET’S GET PERSONAL

 

  • Ik heb met mijn eigen ontwerpen 2 succesvolle kledingmerken (wholesale en retail)  Miss Guilty en VIDA+JUNE gelanceerd met internationaal succes.
  • Ik ben getrouwd met de liefste man, en samen hebben wij 2 prachtige dochters, een kat en een hond.
  • Op instagram en mijn youtube kanaal neem ik je mee in mijn leven als ondernemer en moeder.
  • Ik ben gek op koken, tuinieren en Beyonce.
  • Je kan me nergens voor wakker maken. I need my beauty sleep.