Coaching Brands & Retailers

 

Heb je naast de productie van je kledinglijn ook behoefte aan een sparringspartner om jouw fashion business te boosten of ideeën uit te werken? Zit je vol ideeën en weet je niet hoe je deze moet realiseren? Heb je een fantastisch product maar weet je niet zo goed hoe je deze aan de man moet brengen? Succesvolle ondernemers in fashion omringen zich graag met een sterke mentor. Iemand die alle ins en outs weet en ervaring heeft in de branche waar jij in wil groeien.

Ik werk dag in dag uit samen met ondernemers in fashion ; retailers, wholesalers, designers, stylisten, fashion influencers, bloggers en fashion editors. Met de advies dag deel ik mijn kennis, expertise, en handige tips & tricks om te zorgen dat jou kledinglijn succesvol wordt. Ik laat je op een andere manier naar je bedrijf kijken zodat je ideeën kan uitwerken en kan groeien in je bedrijf.

Individueel Fashion Business begeleiding
Een op een begeleiding voor Fashion bedrijven

 

Natuurlijk heb je niet zomaar een complete kledinglijn staan. Daarom willen wij je graag de mogelijkheid bieden om je naast de kleding ontwerp & productie ook individueel te begeleiden door middel van een individuele advies dag waarin we niet IN maar AAN jouw business werken . Hieronder vind je alle informatie over de adviesdag. De tarieven kun je aanvragen via de onderstaande button.

 

ADVIESDAG

FASHION BUSINESS TROUBLE SHOOTER (1 dag)
Heb je al een bedrijf, maar wil je het naar een volgend level tillen? Of heb je behoefte aan een sparringspartner? Ben je super gemotiveerd maar weet je niet welke stappen je moet nemen om te groeien? Of heb je een fantastisch idee of ontwerp en wil je dit omzetten in een onderneming met een concreet plan?

Tijdens de adviesdag kun je me alle vragen stellen die je hebt om jou eigen kledinglijn op te zetten of naar een hoger niveau te tillen en stellen we samen concrete doelen voor jouw bedrijf. Ik deel alle ins en outs in de fashion industry om te zorgen dat jij na deze adviesdag direct aan de slag kunt gaan. Er wordt waar nodig een social media plan en een pr- en marketingplan opgesteld en er wordt gekeken naar de verschillende sales en productie mogelijkheden. Daarnaast zal er een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als (startende) ondernemer na deze advies dag direct mee aan de slag kunt gaan. Deze advies dag duurt één halve dag van 10.00 uur tot 14.00 uur, en vindt plaats op het kantoor van Charise in Eindhoven. Deze dag is inclusief koffie, thee en een klein hapje.