LABELS & HANGTAGS

 

Je eigen kledinglijn voorzien van labels en hangtags? Dit is bij ons ook mogelijk. Wij ontwerpen aan de hand van jouw wensen passende labels en hangtags. Dit allemaal in de huisstijl van jouw merk. Hiermee onderscheid je jou merk en zorg je voor een duidelijke merkidentiteit. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen voor de juiste labels en eventuele hangtags.

LABELS

GEPRINTE TEXTIEL LABELS
Het digitaal printen van textiel labels is een goede oplossing wanneer je een eigen ontwerp in kleine oplages wilt realiseren. Het is verkrijgbaar in alle formaten, goedkope oplossing voor was- en merklabels en het wordt professioneel geprint.

GEWEVEN LABELS
Dit is 1 van de meest voorkomende manieren van het gebruiken van labels bij kledingstukken. Geweven labels zijn duurzaam en hebben een betere wasbaarheid dan bijvoorbeeld geprinte labels. Daarnaast voelen ze zacht aan op de huid.

HANGTAGS

Het oog wilt ook wat. Hierbij komen de hangtags goed van pas. Ze zorgen net voor dat beetje extra wat je product nodig heeft. Het ziet er professioneel uit, het wordt op maat gemaakt en verkrijgbaar in elke soort design en kleuren. Ook hierbij zullen we je adviseren zodat we het juiste ontwerp, materiaalkeuze en alles in de huisstijl van jouw merk kunnen realiseren. Wil je dat de hangtags aan worden bevestigd aan de kledingstukken? Dat is voor ons geen probleem.