MERKEN

Heb je al een bestaand merk en/of collectie maar zoek je de juiste partner om je kleding te ontwerpen, produceren en leveren? Wij adviseren je hierin van het beginproces tot aan de levering. Je bestaande visitekaartje zullen we goed in kaart brengen en daarnaast de sterkte en krachtige punten behouden in combinatie met een frisse vernieuwing.

DESIGN
Uit het perspectief van de klant is het belangrijk dat de huisstijl, logo en imago terugkomen in de designs. Het focussen op deze zaken vinden wij dan ook heel belangrijk. Door het ontwerpproces uit handen te nemen realiseren wij een betere benutting van je tijd en geld. Ook hier zijn er mogelijkheden om de labels en hangtags te ontwerpen die vervolgens gebruikt kunnen worden voor je kledingmerk.

COLLECTIE
Wij vinden het belangrijk dat je eigen gevoel en design terugkomen in je kledingcollectie. Het is dus niet alleen even wat printjes aanpassen, nee zeker niet. Wij zorgen er samen voor dat we een collectie ontwerpen die de positieve kanten van je merk uitstralen en waar jij en je doelgroep zich in kan vinden.