ONTWERPEN

Lukt het je niet om je mooie droomontwerp tot leven te laten komen? Of past je huisstijl toch niet helemaal in het plaatje wat je voor ogen hebt? Wij kunnen je helpen! We geven je niet alleen advies over de mogelijkheden maar we komen samen tot een productontwerp die precies is zoals jij dat wilt.

HUISSTIJLEN

Elk merk heeft zijn eigen huisstijl nodig waarbij klanten meteen herkenbaarheid van het merk herkennen. Het is belangrijk dat het laat uitstralen waar je merk voor staat. Denk hierbij niet alleen aan het logo maar bijvoorbeeld ook aan het soort lettertype of de kleuren die je wilt gebruiken. Dit komt uiteindelijk ook terug op je visitekaartjes, bedrijfskleding, social media en zelfs je factuur.

PRINTS

Heb je een bepaalde print of kleurenpalet voor ogen en wil je deze toevoegen aan je kledinglijn? Dit kunnen wij realiseren voor jou. Onze ervaren ontwerpers zijn in de gelegenheid om prints te ontwerpen en of meerdere ontwerpen te kunnen voorleggen die passen bij jouw wensen.

KLEDINGCOLLECTIES

Wil je dit liever uitbesteden? En wil je op basis van onze ervaring in combinatie met jouw wensen een kledingcollectie samenstellen? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag. Samen zorgen we voor de juiste materialen, pasvormen, designs en niet te vergeten productie.